Typkod 221

Typkod 221 Småhusenhet fritidsbostad

Typkod 221 småhusenhet fritidsbostad möjligör att beställa fram adresser till fritidshusägare i hela Sverige. Vi levererar adresser med taxerad ägare eller lagfaren ägare i excel format eller som färdiga klisterlappar. Förutom rena adressuppgifter går det att lägga till information om t.ex. taxeringsvärde, fastighetsbeteckningar och liknande.

Vill ni få mer information om möjligheterna med typkod 221 är ni välkommen att använda chatten på denna sida eller kontakta oss enligt nedan.

Information om typkod 221

Använd formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser med typkod 221. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 eller skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Register Typkod 221
Alternativa register

Kanske något av följande register kan intressera er....

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till