Typkod 220

Typkod 220 Småhusenhet helårsbostad.

Vid fastighetstaxeringen får varje fastighet en typkod av Skatteverket. Typ kod 220 småhusenhet helårsbostad avseer normalt ett hus/villa avsett för en familj. Vi levererar adresser med lagfaren ägare eller taxerad ägare som även kan kompleteras med information om t.ex. taxeringsvärde, försäljningspris, fastighetsbeteckning, yta mm.

Från och med 2015 ändras texten på typkod 220 till "Småhusenhet, bebyggd" då typkod 221 försvinner och tas upp av typkod 220.

Är ni intresserade av en offert på register med en viss typkod kan ni använda er av formuläret på denna sida: Fastighetsregistret

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser med en viss typkod. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresser Typkod 220
Alternativa register

Kanske något av följande register kan intressera er....

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till