Typkod 211

Typkod 211 Småhusenhet tomtmark till fritidsbostad

Typkod 211 småhusenhet tomtmark till fritidsbostad möjligör att beställa fram adresser till ägare av tomtmark avsett för fritidshus i Sverige. Vi levererar adresser med taxerad ägare eller lagfaren ägare i excel format eller som färdiga klisterlappar. Förutom adressuppgifter går det att lägga till information om t.ex. taxeringsvärden, fastighetsbeteckningar och liknande.

Vill ni få mer information om möjligheterna med typkod 211 kan ni använda chatten under kontorstid eller kontakta oss enligt nedan.

Information om typkod 211

Använd formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser med typkod 211. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 eller skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Register Typkod 211
Alternativa register

Kanske något av följande register kan intressera er....

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till