Telemarketingadresser

Ringlistor för telemarketing

Vi förser varje vecka telemarketingföretag med ringlistor över privatpersoner, företag och flera andra målgrupper. Vi levererar både små och stora volymer helt beroende på uppdragsgivare och kampanjens storlek. När det är dags att köpa in billiga adresser med telefonnummer är ni välkommen att kontakta oss enligt nedan.

Missa inte våra register som redan från början innehåller telefonnummer och är färdiga för leverans:

 

 

 

 

När det gäller NIX-telefon så finns lite olika möjligheter för olika målgrupper att välja t.ex. NIX-fria telefonnummer eller NIX-fria mobilnummer. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna för just den målgrupp ni är intresserade av.

Mer information om telemarketingadresser

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående telefonnummer till olika målgrupper. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adressregister med telefonnummer
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra register som kanske kan intressera er:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till