Telefonnummersättning

Telefonnummersätta adresser och register

Vi jobbar med att telefonnummersätta register med privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare, villaägare, samfäiilighetsföreningar m.fl. Möjligheterna till att telefonnummersätta ett register är till stor del avhängt kvalitén på det register som ska nummersättas. Får vi t.ex. personnummer när det gäller privatpersoner eller organisationsnummer när det gäller företag och organisationer så är det oftast en enkel uppgift. Vi vill gärna se ett utdrag från det register som ska nummersättas för att kunna skapa oss en bild av innehållet och kunna ge er ett förslag på hur vi kan lösa telefonnummersättningen.

Till detta kan vi även koppla på NIX-Telefon och markera upp vilka som är nix-markerade eller enbart leverera telefonnummer som ej är med i NIX.

Läsäven om vår tjänst Mobilnummersättning som går att kombinera med telefonnummersättning.

Om ni vill komma i kontakt med oss angående telefonnummersättning av adresser / register är ni välkommen att ringa eller chatta med oss på kontorstid eller använda formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Missa inte våra register som redan har telefonnummer som standard:

 

 

 

 

Mer information om telefonnummersättning

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående telefonnummersättning av adresser och register. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Telefonnummersättning
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra register som kanske kan intressera er:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till