Stugägare

Adresser till stugägare

Stugägare går att beställa med information om fastigeten, taxeringsvärde, fastighetsbeteckning, koordinater mm. Stugägare är i fastighetsregistret registrrade under Typkod 221 SMÅHUSENHET, Fritidsbostad för en till två familjer.

För att göra en sökning och få fram antalsuppgifter och pris på register över stugägare, anväd gärna formuläret på denna sida: Fastighetsregistret

Det går även bra att beställa register över samfällighetsföreningar, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Mer information om adresser till stugägare

 

Fyll gärna i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adressregister till stugägare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresser Stugägare
Alternativa register

Alternativa register som kan vara intressant för er:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till