SPAR-registret

Köpa adresser från SPAR-registret

När det gäller adresser från SPAR-registret finns många olika sökmöjligheter så som t.ex. ålder, kön, relationspartner, förmögenhet, fastighetsinnehav, vårdnadshavare och mycket mer. Nu är det inte alltid säkert att SPAR-registret är det bästa alternativet alla gånger då det finns information som saknas i SPAR, t.ex. telefonnummer både fast och mobilt. Vi erbjuder alltid ett alternativ till SPAR om vi ser att det finns ett bättre alternativ från någon annan källa.

Varje beställning till SPAR föregås av en ändamålsprövning och ett personbiträdesavtal, blanketter som vi sköter om och ser till att beställningen går snabbt och smidigt.

För att göra en sökning på adresser i SPAR så kan ni med fördel använda er av formuläret på denna sida: Personregister

Efter det får ni en offert via e-post och därefter väljer ni om ni vill köpa adresser från SPAR.

Mer information om att köpa adresser från SPAR

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser från SPAR registret. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
SPAR-registret
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra register som kanske intresserar er.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Vad är Statens personadressregister?

Statens personadressregister, SPAR

Statens personadressregister, SPAR, är ett offentligt register som omfattar alla personer som är folkbokförda i Sverige, både svenska och utländska medborgare. I registret ingår även personer som erhållit samordningsnummer och vars identitet är fastställd.

Inom Skatteverket finns det statliga personadressregistret (SPAR). Det är ett offentligt register som omfattar alla personer som är folkbokförda i Sverige. I registret ingår även personer som fått samordningsnummer och vars identitet är fastställd. Uppgifterna i SPAR uppdateras varje dygn med uppgifter från folkbokföringsregistret.


SPAR är särskilt reglerat i lagen (1998:527) om det statliga personadressregistret, förordningen (1998:1234) om det statliga personadressregistret, förordningen (2007:780) med instruktion för Skatteverket samt Skatteverkets föreskrifter om utlämnande av uppgifter ur SPAR (SKVFS 2011:06länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt SKVFS 2012:06). När personuppgifter behandlas i SPAR gäller personuppgiftslagen (1998:204).

Syftet med SPAR framgår av de ändamål som anges i 3 § lagen (1998:527) om det statliga personadressregistret. Där anges att personuppgifter får behandlas för att:
1.aktualisera, komplettera och kontrollera personuppgifter (ändamål 1).
2.ta ut uppgifter om namn och adress genom urvalsdragning för direktreklam, opinionsbildning eller samhällsinformation eller annan därmed jämförlig verksamhet (ändamål 2).

Att behandla uppgifter är i detta avseende det samma som att lämna ut uppgifterna elektroniskt. Uppgifter i SPAR lämnas ut elektroniskt efter beslut av Skatteverket.

Skatteverket är huvudman för SPAR.

Källa: Statens Personadressregister

Adressleverantören är återförsäljare & partners till