Sjätteklassare

Adresser till sjätteklassare

Vi levererar adresser till föräldrar med barn i sjätteklass och kan söka fram dem utifrån olika sökkriterier. Det går t.ex. att söka på län, kommun, postnummer, inkomst, boendeform mm. Adresserna levereras som standard i MS Excel format och som tillval går det bra att beställa färdigutskrivna adressetiketter. Beställningar av adresser till sjätteklassare och dess föräldrar föresgås alltid av en ändamålsprövning hos skatteverket som vi ombesörjer

Om ni är intresserade av adresser till föräldrar med barn i 6:e klass går det bra att fråga oss i formuläret nedan eller på chatten under kontorstid.

Adresser till 6:klassare beställs vanligtvis för olika typer av informationskampanjer inför val av högstadieskola.

Mer information om adresser till 6:e klassare

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till sjätteklassare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresser Sjätteklassare
Alternativa register

På länkarna nedan finns alternativa register som kanske kan vara intressant för er:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till