Privata Fastighetsägare

Adresser till privata fastighetsägare

Adresser till privata fastighetsägare går att beställa utfrån en rad olika variabler t.ex. typ av fastighet, antal kvadratmeter, kommun, län mm. För att göra en sökning och få fram antalsuppgifter och pris på register över privata fastighetsägare, anväd gärna formuläret på denna sida: Fastighetsregistret

Det går även bra att beställa register över fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
Se länkar till respektive register under "Alternativa register" längre ned på denna sida.

Mer information om privata fastighetsägare

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till privata fastighetsägare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Alternativa register

På länkarna nedan finns länsregister, kommunregister och rikstäckande register med alla sveriges bostadsrättsföreningar.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till