Personregister

Beställa personregister

När man beställer ett personregister så plockar vi dessa från den källan som bäst passar in på era behov av adresser. Personregister från SPAR ger t.ex. folkbokföringsadressen till alla personer i Sverige men registret innehåller inga telefonnummer och inga mobilnummer. Företag som har barn och tonåringar som målgrupp hjälper vi dagligen med att plocka fram rätt adresser till rätt priser och med rätt utformning för att följa alla regler.

Personregister beställs vanligtvis för olika typer av reklamutskick, undersökningar eller inbjudningar. Vi jobbar bara med de bästa adresskällorna för att kunne leverera uppdaterade register med mycket få returer.

Använd fomuläret nedan för att beskriva er målgrupp så återkommer vi med ett förslag på hur ert personregister skulle kunna se ut, med antalsuppgifter och pris. Sedan avgör ni om ni vill beställa personregister och vilken information ni vill ha med.

Mer information om att beställa personregister

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående personregister. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Beställa Personregister
Alternativa register

På länkarna nedan finns alternativa register som innehåller privatpersoner:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till