Personnummersättning

Klä på adresser utifrån personnummer

Adresser till privatpersoner går att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Har ni en lista med personnummer kan vi klä på dessa med information om förnamn, efternamn, postadress, postnummer, postort, län, kommun, telefonnummer, mobilnummer, inkoms, förmögenhet, typ av boende mm.

Konsumentadresser beställs vanligtvis för olika typer av reklamutskick, undersökningar eller inbjudningar. Vi jobbar bara med de bästa adresskällorna för att kunne leverera uppdaterade register med mycket få returer.

Använd fomuläret nedan för att komma i kontakt med oss och få mer information om möjligheterna med personnummersättning.

Mer information om att klä på adresser utifrån personnummer - Personnummersättning

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående personnummersättning. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Personnummersättning
Alternativa register

På länkarna nedan finns alternativa register till barnfamiljer och privatpersoner:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till