Nummersättning

Nummersätta register

Vi nummersätter alla typer av register med både fasta telefonnummer och mobilnummer. Vi kan samtidigt markera upp om personen valt att spärra sitt nummer hos NIX-registret. Utöver att vi nummersätter befintliga register levererar vi register med både fasta nummer och mobilnummer, t.e.x. Privatpersoner, Bostadsrättsinnehavare, Fastighetsägare, Samfällighetsföreningar, Skogsägare, Vårdnadshavare och Bostadsrättsföreningar.

 

Mer information om nummersättning

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående nummersättning. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Nummersättning Adresser
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra register som kanske kan vara intressant för er.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till