Niondeklassare

Adresser till niondeklassare

Adresser till niondeklassare går att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, ålder, kön, inkomst, förmögenhet, fastighetsinnehav, mm. En beställning av adresser till niondeklassare föregås alltid av en ändamålsprövning som vi ombesörjer. Personer som går i niondeklass fyller vanligtvis 16 år under detta läsår.

När det gäller adresser till personersom ännu inte fyllt 16 år så ska dessa föregås av "Till vårdnadshavaren för:" och personens namn. Detta syns i filerna från oss och beställer ni färdiga adressetiketter direkt från oss så kommer dessa att vara rätt utformade.

Adresser till niondeklassare beställs vanligtvis för olika typer av reklamutskick, undersökningar eller inbjudningar.

Använd fomuläret nedan för att beskriva er målgrupp så återkommer vi med ett förslag på hur er målgrupp skulle kunna se ut, med antalsuppgifter och pris.

Mer information om adresser till privatpersoner finns på denna länk: Privatpersoner

 

Mer information om adresser till niondeklassare

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till niondeklassare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresser Niondeklassare
Alternativa register

På länkarna nedan finns alternativa register till barnfamiljer och privatpersoner:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till