Målsman

Adresser till målsman

Adresser till målsman / vårdnadshavare går att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, ålder, kön, inkomst, förmögenhet mm. En beställning av konsumentadresser föregås alltid av en ändamålsprövning som vi ombesörjer.

När det gäller adresser till personer under 16 år så ska dessa föregås av "Till vårdnadshavaren för:" och personens namn. Detta syns i filerna från oss och beställer ni färdiga adressetiketter direkt från oss så kommer dessa att vara rätt utformade.

Adresser till målsmen beställs vanligtvis för olika typer av reklamutskick, undersökningar eller inbjudningar. Om ni vill få ett förslag på adressregister över målsmän så använd gärna formuläret på denna sida: Adresser till barnfamiljer

Mer information om målsman

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till målsman. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresser Målsman
Alternativa register

På länkarna nedan finns alternativa register till barnfamiljer och privatpersoner:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till