Konsumentregister

Konsumentregister från olika källor

När man beställer adresser till privatpersoner så plockar vi dessa från det konsumentregister som bäst passar in på era behov av adresser. Konsumentadresser från SPAR ger t.ex. folkbokföringsadressen till alla personer i Sverige men registret innehåller inga telefonnummer. Företag som har barn och tonåringar som målgrupp hjälper vi dagligen med att plocka fram rätt adresser till rätt priser och med rätt utformning för att följa alla regler. När det gäller adresser till personer under 16 år så ska dessa föregås av "Till vårdnadshavaren för:" och personens namn. Detta syns i filerna från oss och beställer ni färdiga adressetiketter direkt från oss så kommer dessa att vara rätt utformade.

Konsumentadresser beställs vanligtvis för olika typer av reklamutskick, undersökningar eller inbjudningar. Vi jobbar bara med de bästa adresskällorna för att kunne leverera uppdaterade register med mycket få returer.

Använd fomuläret nedan för att beskriva er målgrupp så återkommer vi med ett förslag på hur er målgrupp skulle kunna se ut, med antalsuppgifter och pris.

Mer information om konsumentregister finns på följande sidor:

Konsumentregister (1)

Konsumentregister (2)

Konsumentregister (3)

 

Mer information om Konsumentregister

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående konsumentregister. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Konsumentregister
Alternativa register

På länkarna nedan finns alternativa konsumentregister:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till