Höstadieelever

Adresser till föräldrar till barn och ungdomar i högstadiet

Vi levererar adresser till föräldrar med barn/ungdomar som går i högstadiet och kan söka fram dem utifrån olika sökkriterier. Det går t.ex. att söka på län, kommun, postnummer, ålder, inkomst, boendeform mm. Adresserna levereras som standard i MS Excel format och som tillval går det bra att beställa färdigutskrivna adressetiketter. Beställningar av adresser till högstadieelever och dess föräldrar föresgås alltid av en ändamålsprövning hos skatteverket som vi ombesörjer

Om ni är intresserade av adresser till föräldrar med barn i högstadiet går det bra att fråga oss i formuläret nedan eller på chatten under kontorstid.

Mer information om adresser till högstadieelever och dess föräldrar

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till föräldrar med barn i högstadiet. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresser Högstadieelever
Alternativa produkter

På länkarna nedan finns mer information om andra register som kanske kan intressera er:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till