Fritidshusägare

Ägare av fritidshus

Fritidshusägare går att beställa med information om fastigeten, taxeringsvärde, fastighetsbeteckning, koordinater mm. Viktigt att tänka på när man beställer register över ägare av fritidshus är vilken typ av adress men vill jobba med. Är det adressen till själva fastigheten eller är det adressen till ägaren, som oftast bor någon annanstans. Vill man kompletera adresserna med telefonnummer eller kanske koordinatsätta varje adress?

För att göra en sökning och få fram antalsuppgifter och pris på register över ägare av fritidshus, anväd gärna formuläret på denna sida: Fastighetsregistret Fritidshusägare har typkod: 221 i fastighetsregistret.

Det går även bra att beställa register över fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
Se länkar till respektive register under "Alternativa register" längre ned på denna sida.

Mer information

Fyll gärna i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adressregister till fritidshusägare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Fritidshusägare
Alternativa register

På länkarna nedan finns flera olika möjligheter att beställa uppgifter från fastighetsregistret.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till