Förteckning Bostadsrättsföreningar

Beställa förteckning över Bostadsrättsföreningar

Adressleverantören erbjuder olika typer av förteckningar över bostadsrättsföreningar. Dels en företckning över alla Sveriges bostadsrättföreningar som går bra att beställa för omgående leverans. Läs mer och beställ registret på denna sida:

Alla Sverige bostadsrättsföreningar

Sen kan man välja att köpen en förteckning över bostadsrättsföreningarna i ett eller flera län. Läs mer och beställ förteckningar på denna sida:

Bostadsrättsföreningar - Län

Det går också bra att välja ut en eller flera Kommuner och beställa en förteckning över bostadsrättsföreningarna i valda kommuner. Läs mer och beställ förteckningar på denna sida:

Bostadsrättsföreningar - Kommun

Har ni speciella önskemål om hur förteckningen ska se ut så kan vi skräddarsy ett urval bostadsrättsföreningar utifrån t.ex. antal lägeneher, geografiskt område, aktiv eller vilande o.s.v. Fyll i så fall i formuläret nedan så återkommer vi till er med ett förslag på bostadsrättsförteckning utifrån era önskemål.

Det är viktigt att tänka på att föreningar kan vara aktiva eller inaktiva när man beställer adresser till bostadsrättsföreningar. Som standard levererar vi endast aktiva bostadsrättsföreningar.

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående en förteckning över bostadsrättsföreningar. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
förteckning bostadsrättsförneingar
Alternativa register som kanske kan vara intressant för er

 

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till