Folkbokföringsregistret - SPAR

Folkbokföringsregistret spar

I folkbokföringsregistret finns alla svenska medborgare registrerade. Vill ni beställa adresser från folkbokföringsregistret kan ni direkt gör en sökning genom att gå in på denna sida: Folkbokföringsregistret Vi levererar adresser direkt från folkbokföringsregistret i excelfiler eller som färdiga adressetiketter/klisterlappar.

Vi har även andra alternativ till folkbokföringen som är billigare, tillåter andra typer av sökningar och som har både fasta telefonnummer och mobilnummer.

Leveranstiden från folkbokföringen ligger på ca 2 - 4 arbetsdagar, från andra register ca 1 - 2 arbetsdagar.

Vill ni har mer information om vilka möjligheter det finns att köpa adresser från folkbokföringsregistret eller andra register kan ni fylla i formuläret nedan så kontaktar vi er omgående och berättar mer.

Mer information om att köpa adresser till privatpersoner

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser från folkbokföringsregistret. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
folkbokföringsregistret SPAR
Alternativa register

På nedanstående länkar finns andra register över privatpersoner:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till