Folkbokföringen

Adresser från folkbokföringen

Folkbokföringen i Sverige sköts av Skattemyndigheten och alla personer i Sverige hamnar till slut i Folkbokföringsregistret. Vill ni beställa adresser från folkbokföringsregistret kan ni direkt gör en sökning genom att gå in på denna sida: Folkbokföringsregistret

Leveranstiden från folkbokföringen ligger på ca 2 - 4 arbetsdagar.

Alternativt kan ni fylla i formuläret nedan så återkommer vi med en offert på er målgrupp. Efter ni mottgit offerten väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående en beställning av adresser från folkbokföringen. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
adresser till eventföretag
Alternativa register

På nedanstående länkar finns andra register över privatpersoner:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till