Fastighetsmäklare

Register över fastighetsmäklare

Vi levererar adressregister över fastighetsmäklare i Sverige och kan seleketera fram dem utifrån geografi, omsättning och antal anställda. Med fastighetsmäklare menar vi företag inom SNI-68310 Fastighetsförmedling, vi har inte personliga adresser hem till respektive mäklare. Adresserna till fastighetsmäklare levereras som standard i Excel men kan även levereras på färdigutskrivna adressetiketter. Totalt i Sverige finns det 5 574 företag inom kategorin "SNI-68310 Fastighetsförmedling". Tittar vi på hur många av dessa som har 2 anställda eller fler så rör det sig om 1 434 företag (2014-04-08).

Vill ni få ett förslag på ett register över fastighetsmäklare kan ni fylla i era önskemål i formuläret nedan så återkommer vi snarast med antalsuppgifter och pris.

Det går även bra att beställa register över fastighetsägare, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
Se länkar till respektive register under "Alternativa register" längre ned på denna sida.

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående register över fastighetsmäklare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Fastighetsmäklare
Alternativa register

På länkarna nedan finns länsregister, kommunregister och rikstäckande register med alla sveriges bostadsrättsföreningar.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till