Fastighetsbolag

Register över fastighetsbolag

Register över fastighetbolag går att beställa och vi plockar fram dem genom SNI-koderna (branchkoderna). Då kan vi seleketera dem på omsättning, antal anställda, geografiskt läge mm. Vill ni att vi ska plocka fram ett förslag på ett register över fastighetsbolag så går det bra att fylla i nedanstående formulär med era önskemål. Vi kontaktar er snarast med ett förslag på register över fastighetsbolagen utifrån era önskemål.

Det går även bra att beställa register över fastighetsägare, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
Se länkar till respektive register under "Alternativa register" längre ned på denna sida.

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående register över fastighetsbolag. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Fastighetsbolag
Alternativa register

På länkarna nedan finns länsregister, kommunregister och rikstäckande register med alla sveriges bostadsrättsföreningar.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till