Fastighetsägarförteckning

Beställa Fastighetsägarförteckning

Adressleverantören levererar fastighetsägarförteckningar till t.ex. samfällighetsföreningar, bostadsbolag, kommuner och byggare. En samfällighetsförenings fastighetsägarförteckning innehåller t.ex alla fastigheter som har andel i samfälligheten, vem som har lagfart på en fastighet, ägarens adress och fastighetens andelstal i samfälligheten. Vill ni veta mer om att beställa en fastighetsägarförteckning går det bra att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi er snarast och berättar mer.

Det går även bra att beställa register över fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
Se länkar till respektive register under "Alternativa register" längre ned på denna sida.

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående beställning av fastighetsägarförteckning. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Fastighetsägarförteckning
Alternativa register

På länkarna nedan finns länsregister, kommunregister och rikstäckande register med alla sveriges bostadsrättsföreningar.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till