E-postregister företag

Köpa e-postregister över företag?

E.postregister till företag kan att beställas i olika format, t.ex. i Excel, textfiler et.c. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, omsättning, antal anställda mm. Färdiga register finns för varje län i Sverige och för de vanligaste branscherna, Se under "Alternativa register" nedan.

Använd gärna formuläret nedan om ni har någon speciellt målgrupp ni är intressrade av att beställa e-postregister över. Kom ihåg att det endast är tillåtet att göra e-postutskick till aktiebolag så vida man inte redan har en upparbetad affärsrelation.

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående e-postregister företag. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
e-postregister företag
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra typer av företags- & fastighetsrelaterade register:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till