E-postadresser till privatpersoner

Kan man Köpa e-postadresser till privatpersoner?

E.postutskick och e-postreklam till privatpersoner är inte tillåtet enligt marknadsföringslagstiftningen. Undantaget är om det finns en upparbetat kundrelation mellan företaget och personen i fråga. Vanliga postala adresser kan man beställa från Adressleverantören och vi kan plocka fram dem genom flera olika källor med olika selekteringsmöjligheter, t.ex.:

* ålder

* kön

* inkomst

* geografi

* boendeform

* förmögenhet

* barnfamilj

* vårdnadshavare

Använd gärna formuläret nedan om ni är intresserade av postala adresser till privatpersoner. Alternativa register hos oss, där vissa innehåller e-postadresser finns nedanför formuläret.

E-postutskick till personer på företag är tillåtet under förutsättning att man inte skickar till enskilda företagare, att det är ett relevant innehåll för mottagaren i sin tjänst och att man följer Swedmas etiska regler för e-postmarknadsföring.

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående e-postadresser till företag. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
e-postadresser till privatpersoner
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra typer av företags- & fastighetsrelaterade register:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till