E-postadresser till bostadsrättsföreningar

Går det att beställa e-postadresser till bostadsrättsföreningar?

Att göra e-postutskick till personer i en bostadsrättsförening utan mottagarens medgivande är inte förenligt med Swedma´s etiska regler för marknadsföring. Men är då personer som sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening att betrakta som privatpersoner? Nej, men det spelar ingen roll då endast e-postmarknadsföring till företag är tillåtet.

Mer om SWEDMA´s etiska regler finns att läsa här (klicka)

Det går fortfarande bra att kontakta bostadsrättsföreningarnas styrelse och boende genom traditionell post och adresser till bostadsrättsföreningar och adresser till bostadsrättsinnehavare hittar ni på länkarna nedan eller skriv vad ni söker i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort. Även telefonnummer kan beställas till bostadsrättsföreningar och till bostadsrättsinnehavare

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till bostadsföreningar. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
bostadsföreningar
Alternativa register

På länkarna nedan finns länsregister, kommunregister och rikstäckande register med alla sveriges bostadsrättsföreningar.

 swedma
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till