Bostadsrättsföreningsregistret

Bostadsrättsföreningsregistret adresser och innehavare

Adressleverantören är återförsäljare till BRF-Registret villket innebär att vi får dagliga uppdateringar av förändringar som sker i Sveriges alla bostadsrättsföreningar. Varje dag sker ett stor antal förändringar i bostadsrätternas styrelser och fastighetsinnehav. Beställer du adresserna av oss är du säker på att alltid få tillgång till den senaste informationen.

Adresser till bostadsrättsföreningar går att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, antal lägenheter, boarea mm. Det finns färdiga register för alla kommuner och län i Sverige samt alla kommuner, se alternativa register nedan.

Det är viktigt att tänka på att föreningar kan vara aktiva eller inaktiva när man beställer adresser till bostadsrättsföreningar. Som standard levererar vi endast aktiva bostadsrättsföreningar.

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående bostadsrättsföreningsregistret. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
bostadsrättsföreningsregistret
Alternativa register

På länkarna nedan finns länsregister, kommunregister och rikstäckande register med alla sveriges bostadsrättsföreningar.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till