Bostadsrättsägare

Adresser till bostadsrättsägare

Adresser till bostadsrättsägare går att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, ålder på föreningen eller föreningens storlek. Vi söker fram de bostadsföreningar ni är intresserade av och levererar adresser till bostadsrättsägarna med eller utan telefonnummer.

Bostadsrättsägare går även att söka ut utifrån organisationsnummer på bostadsrättsföreningarna eller postnummer. Det finns även en lösning för gatuadresser, kontakt oss för mer information om detta.

 

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till bostadsägare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
adresser till bostadsrättsägare
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra bostadsrättsrelaterade register.

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till