Bemanningsföretag

Adresser till bemanningsföretag

Vi levererar adressregister över bemanningsföretag med information om företagsnamn, adress, postnummer, ort, telefonnummer, län, kommun, omsättning, antal anställda och organisationsnummer. Vi hjälper er att selektera fram rätt företag utifrån geografiskt läge, omsättning, antal anställda o.s.v.

Är ni intresserade av adresserer till bemanningsföretag är ni välkommen att kontakta oss enligt nedan:

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till bemanningsföretag. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresser Bemanningsföretag
Andra register som kanske är intressanta för er

Andra register inom utbildning och rekryterings som kanske kan vara intressant för er:Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Vad är bemanningsföretag?

Bemanningsföretag

Ett bemanningsföretag är ett företag som hyr ut personal till andra företag. Bemanningsbranschen bedriver i huvudsak tre typer av verksamhet: bemanning dels i form av att hyra ut sina anställda till kundföretaget där kundföretaget står för arbetsledningen, dels i form av att bemanna hela avdelningar åt kundföretaget där bemanningsföretaget står för arbetsledningen; omställning vid behov av personalminskning hos kundföretaget då kundföretagets anställda omplaceras inom företaget eller inom andra företag; rekrytering som innebär att bemanningsföretaget sköter hela rekryteringsprocessen åt kundföretaget. Företag som hyr ut specialiserad högre utbildad arbetskraft brukar kallas konsultföretag, men fungerar i praktiken ofta som bemanningsföretag. Företag som enbart matchar arbetssökande och företag kallas arbetsförmedlingar och anställer inte själva arbetstagare.

År 2005 var de fem största bemanningsföretagen i världen, i turordning, Adecco, Manpower, Vedior, Randstad och Kelly Services


Källa: Wikipedia

Adressleverantören är återförsäljare & partners till