Barns Folkbokföring

Barns Folkbokföringsadress

När man beställer adresser till vårdnadshavare av barn så kan man välja att endast ta med vårdandshavare som är folkbokförd på samma adress som barnet. Om ni ska beställa adresser till barnfamiljer så fråga gärna oss om vilka möjligheter som finns och vilka lagar och regler som gäller på området.

När det t.ex. gäller adresser till personer under 16 år så ska dessa föregås av "Till vårdnadshavaren för:" och personens namn. Detta syns i filerna från oss och beställer ni färdiga adressetiketter direkt från oss så kommer dessa att vara rätt utformade. Vi hjälper till med urvalen och blanketterna så att ni snabbt och enkelt kan få fram ert adressregister.

Mer information

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående barns folkbokföringsadress och vårdnadshavare. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Barns Folkbokföringsadress
Alternativa register

På länkarna nedan finns andra register som kanske kan vara intressant för er:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till