Adresstvätt Posten

Spara pengar på adresstvätt

Att tvätta sitt adressregister är oftast en lönsam affär. Att göra utskick eller andra typer av kampanjer på ett register som innehåller många fel ger inte det utfall den borde göra och blir dyrare än nödvändigt. Om man tittar på alla kostnader i en reklamkampanj så är ofta adressen den del som man lägger minst med pengar på och helst vill man jobba med ett redan befintligt register. Då vill det till att dessa register är väl uppdaterade för att inte stjälpa hela kampanjen och det är där en adresstvätt kommer in i bilden.

Genom att skicka in registret till oss för att uppdatera adresser och kanske klä på med ytterligare information säkrar ni upp att informationen kommer att komma fram till mottagarna. Många gånger handlar adresstvätt om ungefär samma pris per adress som att köpa helt nya fräscha adresser.

Om ni är intresserade av någon form av adresstvätt eller har andra frågor om adresser går det bra att fråga oss i formuläret nedan eller på chatten under kontorstid.

Mer information om adresstvätt

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående någon form av adresstvätt. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 026-64 44 84 Alternativt kan skicka e-post till info@adressleverantoren.se


Namn:
Företag:
E-postadress:
Telefon:
Beskriv ert önskemål:

OBESERVERA, detta är endast en förfrågan och ingen beställning. Efter det att ni fått ett svar från oss väljer ni om ni vill beställa adresserna eller ej.
Adresstvätt Posten
Våra register

Vi genomför adresstvätt när det gäller bl.a. följande typer av register:

 Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© Alla rättigheter tillhör Adressleverantören AB

Adressleverantören är återförsäljare & partners till